Alla olevalla lomakkeella voitte tilata näytteenottotarvikkeita sterilointiteho- ja hygieniatutkimuksiin. Tarvittaessa lisätietoja antaa mikrobiologi Sofia Seittenranta-Vekkeli puh. 044 750 8519 / sofia.seittenranta-vekkeli(at)kymlab.fi.

Itiöampullien ja itiönauhojen minimitilausmäärä on 3 kpl ja TSA-maljojen 5 kpl. Huomioithan, että TSA-maljoja on mahdollista tilata omaan käyttöön vain 5 kpl, 10 kpl jne. erissä (pienemmät erät laskutetaan seuraavana kokonaisena eränä). Hinnat näet lomakkeen alasvetovalikosta kunkin tuotteen kohdalta. Hinnat on ilmoitettu arvonlisäverottomina (alv. 0 %). Kaikkiin tilauksiin lisätään laskutuslisä 7 e ja toimituskulut 25 e. Hinnat koskevat ainoastaan omaan käyttöön tilattuja tuotteita. Kysy lisää meillä analysoitavista tuotteista ja joustosta yksilöllisissä tutkimustarpeissa!

Hygicultien viimeinen käyttöajankohta on ilmoitettu näytteenottimen kyljessä. Petrifilmin säilyvyysaika on 2 viikkoa valmistuksesta, muiden tuotteiden säilyvyysaika on 4 viikkoa valmistuksesta.

Näytteenottovälineet toimitetaan pääsääntöisesti parillisilla viikoilla. Huomioithan myös itiönauhojen ja itiöampullien analysointiin tarvittavat välineet ja olosuhteet tilatessasi niitä omaan käyttöön.

Huom! Toimitukset ovat kesätauolla korkeiden lämpötilojen ja kontaminaatioriskin vuoksi. Kevään 2021 viimeinen toimitusviikko on vk 20, jolle tilaukset on tehtävä pe 14.5. mennessä! Toimitukset jatkuvat normaalisti taas syksyllä vk 36 alkaen.