Tarviketilaus: Sterilointiteho- ja hygieniatutkimukset

Voit tilata laboratoriostamme näytteenottotarvikkeita sterilointiteho- ja hygieniatutkimuksiin täyttämällä alla olevan tilauslomakkeen.

Itiöampullien ja itiönauhojen minimitilausmäärä on 3 kpl ja TSA-maljojen 5 kpl.

TSA-maljoja on mahdollista tilata omaan käyttöön vain isommissa 5, 10, 20 ja 30 kpl erissä (pienemmät määrät laskutetaan seuraavana kokonaisena eränä).

Hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0 %). Kaikkiin tilauksiin lisätään laskutuslisä 7,00 € ja toimituskulut 25,00 €. Hinnat koskevat ainoastaan omaan käyttöön tilattuja tuotteita.

Hygicultien viimeinen käyttöajankohta on ilmoitettu näytteenottimen kyljessä. Petrifilmin säilyvyysaika on 2 viikkoa valmistuksesta, muiden tuotteiden säilyvyysaika on 4 viikkoa valmistuksesta.

Huomioithan myös itiönauhojen ja itiöampullien analysointiin tarvittavat välineet ja olosuhteet tilatessasi niitä omaan käyttöön.

Näytteenottovälineet toimitetaan pääsääntöisesti parillisilla viikoilla.

HUOM. Kesä-elokuussa emme toimita näytteenottotarvikkeita. Kevään viimeiset tilaukset tulee olla tehtyinä viimeistään toukokuussa viikolla 19 (toimitus tapahtuu viikolla 20).

Kysy lisää laboratoriossamme analysoitavista tuotteista ja mahdollisuuksistamme auttaa yksilöllisissä tutkimustarpeissa: puh. 05 544 3300, info@kymlab.fi

Ongelmia lomakkeen näkymisen kanssa? Klikkaa tästä, niin lomake aukeaa uudelle välilehdelle.